Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de spitskool in repen en de paprika in blokjes.
-
Snijd de tempé in reepjes.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de olie en roerbak hierin de tempé lichtbruin.
-
Voeg de spitskool, paprika en kerrie toe en roerbak dit kort mee.
-
Giet er wat water bij en laat de groente in 8 minuten verder gaar stoven. Voeg de laatste minuut de doperwten toe.
-
Voeg de uitgelekte noedels toe en maak het gerecht op smaak met wat sojasaus.
-
Hak de pinda’s grof en strooi ze erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Pinda's:
Noten moeten goed afgesloten en droog worden bewaard, omdat ze gevoelig zijn voor schimmels. Het is het beste om ze koel te bewaren bij een temperatuur van ongeveer 10 tot 15 °C.
Gebruik de pinda's bijvoorbeeld in dit gerecht met geroosterde groente.