Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd klein.
- Bak de ui in de margarine glazig. Bak de helft van de mosterdzaad kort mee.
-
Maak de andijvie schoon en snijd in smalle repen.
-
Was de rucola.
-
Hak de amandelen grof.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Schep de ui erdoor.
-
Warm de andijvie en de rucola kort mee in de puree tot de groente wat warm wordt.
- Breng de stamppot op smaak met peper en nootmuskaat.
-
Schep de amandelen erop en strooi er nog wat mosterdzaad over.
Variaties
Vervang voor een plantaardige maaltijd de melk door verrijkte sojadrink.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.