Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in stukjes.
-
Maak de groente schoon en schil de koolraap.
- Snijd de koolraap in reepjes en de wortel in plakken. Snijd eventueel grote spruiten doormidden.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil. Pers de sinaasappel uit.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de groente kort.
-
Voeg de aardappelen met het water, wat geraspte sinaasappelschil, sinaasappelsap, het paprikapoeder en wat tijm toe en stoof het geheel in 10 minuten gaar.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Bak de hazelnoten met de gember en wat paprikapoeder in de rest van de margarine tot het gaat geuren.
-
Strooi dit over de stoofpot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Spruitjes:
Bewaar spruitjes 5-7 dagen in de koelkast. Combineer spruitjes ook eens met gember en shiitakes.