Bereiding
- Snijd de pruimen doormidden.
- Pel de ui en snijd klein.
-
Snijd het vlees in stukken, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees aan alle kanten lichtbruin. Bak de ui kort mee.
-
Voeg de pruimen, tijm, het laurierblad en een scheutje water toe. Stoof het vlees met een deksel op de pan 50 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de spruitjes schoon. Kook de spruitjes in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Verwijder het laurierblad uit de stoofpot.
- Serveer de stoofpot met de spruitjes en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.