Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
-
Kook de sperziebonen in een bodempje water 5 minuten.
-
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
-
Pel de ui en snijd in snippers.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de ui.
-
Voeg de sperziebonen, de stukjes tomaat en wat tijm toe en laat de groente een paar minuten stoven.
-
Spoel de witte bonen af.
-
Schep de witte bonen en het verkruimelde pepertje door de groente en laat dit nog 5 minuten pruttelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Sperziebonen zijn op een koele plaats 3-5 dagen en in de koelkast 1-2 dagen te bewaren. Een rest is lekker in dit roerbakgerecht met tofu.