Bereiding
- Maak de courgette schoon en snijd in staafjes of schaaf in linten.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Meng de courgette met de bieslook, wat azijn en peper. Zet even apart.
-
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de gegrilde paprika in stukken.
- Laat de sardines uitlekken en verwijder eventueel de graat.
-
Snijd de ansjovis in stukjes.
-
Pureer de sardines met de paprika, ansjovis, tomatenblokjes en de zuivelspread met een staafmixer of in een keukenmachine.
-
Verwarm de puree al roerend. Voeg een paar lepels kookvocht van de pasta en de basilicum toe.
- Breng de saus op smaak met peper.
-
Verdeel de saus over de tagliatelle en serveer de courgettesalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomatenblokjes afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een soep of saus of in dit Spaanse gerecht met eieren. Vries de tomatenblokjes eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.