Bereiding
- Schil de aardappelen en pompoen en snijd in stukken.
-
Was de paprika en wortel en snijd in reepjes.
-
Pel de ui en snijd in halve ringen.
-
Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Was de tomaat en snijd in blokjes.
-
Was de peterselie en koriander en snijd fijn.
-
Leg de ui, knoflook, tomaat, peterselie, koriander en kip in de tajine.
-
Leg vervolgens de aardappel, pompoen, paprika en wortel om en om naast elkaar in de tajine.
-
Meng de specerijen met de olijfolie, giet dit over de groente en meng goed.
- Breng het water aan de kook en los de bouillon en tomatenpuree erin op. Voeg toe aan de tajine.
-
Stoof de groente en kip in 60 minuten gaar.
-
Serveer met het brood.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.