Bereiding
- Kook de tarwe volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Was de courgette en snijd in blokjes.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
- Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de groente in enkele minuten gaar. Pers de knoflook erboven uit.
-
Schep de groente en de kaas door de gare tarwe en breng op smaak met ras el hanout of paprikapoeder.
-
Strooi de gehakte hazelnoten erover.
Variaties
Vervang de tarwe door een andere graansoort, zoals spelt of gerst.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.