Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Snijd de courgette in blokjes en de bosui in ringen.
-
Kook de broccoli en de courgette 3 minuten in 500 ml water met het stukje bouillontablet.
-
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de tofu in blokjes.
-
Hak de pinda's grof.
-
Bak de tofu in de hete olie bruin.
-
Pers er het teentje knoflook bovenuit. Voeg de bosuitjes en de chilivlokken toe.
-
Voeg de bouillon met de groente toe en maak dit op smaak met de ketjap en wat limoensap.
-
Warm de noedels mee en strooi de gehakte pinda’s erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Gebruik de rest van de tofu in dit lekkere stamppotje met rode biet.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.