Bereiding
- Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de olie in een soeppan en roerbak hierin de kip bruin.
-
Voeg de Thaise groentemix toe en roerbak dit kort mee. Pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Schenk er 400 ml water bij, voeg het stuk bouillontablet toe en kook dit 5 minuten.
-
Doe de noedels erbij en laat ze volgens de gebruiksaanwijzing gaar worden.
-
Was de koriander en knip het klein.
-
Maak de soep op smaak met wat vissaus of ketjap en garneer met de koriander.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van bouillon en ketjap.
Ingrediënten over?
Koriander
Wikkel de rest van de koriander in 2 velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar.
Gebruik de koriander in deze pittige bonensoep.