Bereiding
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen. Houd 1 eetlepel uienringen achter voor garnering.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi met peper.
-
Maak de witlof schoon en snijd de struikjes in de lengte in vieren.
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de tofu in de hete margarine lichtbruin.
-
Roerbak de paddenstoelen en de bosui enkele minuten mee.
-
Roer het volkorenmeel met wat van de melk tot een glad papje. Verdun met de rest van de melk.
-
Voeg dit al roerend toe aan de tofu en laat dit nog een paar minuten sudderen.
-
Verwarm een grillpan. Bestrijk de parten witlof met wat olie.
-
Grill de witlof in de grillpan in 4-6 minuten gaar.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Maak het gerecht op smaak met wat peper, tijm en citroensap.
-
Strooi de achtergehouden uienringetjes en de peterselie erover en serveer de witlof en de pasta erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bosui:
Bewaar bosui maximaal 1 week in de koelkast. Gebruik bosui in dit lekkere gerecht met couscous en kikkererwten.