Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Was de taugé in een vergiet onder stromend water. Laat de taugé uitlekken.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan. Laat het op een bord afkoelen.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Snijd de tofu in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tofu lichtbruin.
-
Bak de champignons mee. Voeg de bosui en de taugé toe en bak kort mee.
- Breng het gerecht op smaak met peper, gemberpoeder en de ketjap.
-
Strooi het sesamzaad erover. Serveer de noedels en de sperziebonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar. Of maak deze lekkere bulgur met tofu en noten.