Bereiding
- Was de tomaten en snijd in stukken.
-
Pel de ui en knoflook. Snijd de ui en de helft van de knoflook klein.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
- Bak de ui, kleingesneden knoflook en de helft van de peterselie in de olie glazig.
-
Voeg de tomaten toe met wat nootmuskaat, het laurierblad, water en stukje bouillontablet. Breng dit aan de kook en laat de soep 10 minuten koken.
-
Verwijder het laurierblad.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine glad.
-
Spoel
de bonen af en laat uitlekken. Roer de bonen door de soep.
-
Warm de soep goed door en breng op smaak met peper.
-
Pers de rest van de knoflook uit. Meng met de rest van de peterselie door de yoghurt.
- Garneer de soep met de peterselieyoghurt en serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.