Bereiding
- Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Maak de andijvie schoon en snijd smalle repen.
-
Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
-
Hak of kruimel de tofu klein.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tofu lichtbruin. Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Roerbak de andijvie en de uienringetjes kort mee.
-
Voeg de stukjes tomaat en champignons toe en laat alles heet worden. Breng het mengsel op smaak met peper.
-
Verwarm intussen in een droge pan of in de magnetron de tortilla's.
-
Warm de grill voor.
-
Verdeel het mengsel over de tortilla's en rol ze op. Leg de rolletjes in een ovenvaste schaal of bord.
-
Meng de yoghurt met de geraspte kaas en bestrijk hiermee de tortilla’s.
-
Laat ze in onder de hete grill in 5-10 minuten licht kleuren.
Ingrediënten over?
Bewaar de rest van de champignons in het plastic bakje in de koelkast nog maximaal 3 dagen. Gebruik ze in deze andijviestamppot.