Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en snijd in drieën.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten beetgaar.
-
Spoel de witte en bruine bonen in een vergiet af en laat goed uitlekken.
-
Was de bosui en tomaten.
-
Snijd de bosui in smalle ringen.
- Snijd de tomaten in blokjes.
-
Hak de olijven grof.
-
Was de basilicum en snijd klein.
-
Maak een sausje van het citroensap, de olie, basilicum en peper.
-
Meng de sperziebonen en blokjes tomaat met de witte en bruine bonen en schep het sausje, de bosui en olijven erdoor.
-
Laat dit op een koele plaats een half uur staan om de smaken te laten intrekken.
-
Verwarm de wraps in een droge koekenpan.
-
Schep de salade erop en vouw ze dubbel.
Extra informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Basilicum:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de basilicum onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 5 dagen houdbaar.