Bereiding
- Schaaf de bieten in plakjes of rasp grof.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Verwarm de bieten in een beetje water met het laurierblad, de kruidnagels en wat azijn.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
- Was de prei en snijd in smalle ringen.
-
Bestrooi het vlees met peper. Bak het vlees in 12 minuten in de helft van de margarine lichtbruin en gaar.
-
Neem het vlees uit de pan en houd het onder een bord warm.
-
Bak de champignons en prei in de rest van de margarine lichtbruin.
-
Schep de champignons op het vlees.
-
Giet het water in de pan en roer het aanbaksel los. Kook de jus even door.
-
Serveer de bieten en de aardappelen met de jus bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.