Bereiding
- Schil de sinaasappels dik. Snijd de parten uit de vliezen. Vang het sap op.
-
Maak de venkel schoon. Snijd of schaaf de venkel heel fijn.
-
Maak een dressing van het opgevangen sinaasappelsap, de olie en het mosterdpoeder.
-
Was de munt en knip het klein.
-
Meng de helft van de munt, de dressing en de parten sinaasappel door de venkel en zet even apart.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de schnitzels aan beide zijden met peper. Leg de rest van de munt op het vlees en sla de schnitzels dubbel. Zet vast met een prikker.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 20 minuten gaar en bruin.
-
Serveer de schnitzels en de aardappelen bij de venkelsalade.
Allergie-informatie
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Munt:
Wikkel de rest van de munt in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar.
Gebruik munt eens in dit lekkere groentegerecht met doperwtjes en gember.