Bereiding
- Maak de bosuien schoon en pel de knoflook.
-
Schil de gember en was de koriander.
-
Hak 1/3 van de bosuien, de knoflook en de helft van de gember in een keukenmachine of met een staafmixer fijn.
-
Snijd de vis in stukjes en voeg met de helft van de koriander en wat peper toe aan de massa en hak klein.
-
Vorm van het vismengsel 3 platte koekjes per persoon en was je handen. Laat de viskoekjes afgedekt in de koelkast 20 minuten opstijven.
-
Was de tomaten en komkommer en snijd in blokjes.
-
Snijd 1/3 van de bosuien klein en meng dit door de tomaten en komkommer. Zet de salade opzij.
-
Breng het water met stukje bouillontablet aan de kook.
-
Strooi de couscous in een kom en schenk de bouillon erover. Roer met een vork los en laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Verwarm de olie in een pan en bak hierin de viskoekjes in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Rasp de rest van de gember. Snijd de rest van de bosuien en de koriander klein.
- Breng de couscous hiermee op smaak en serveer met de salade en viskoekjes.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.