Bereiding
- Was de kruiden en hak of maal de helft met wat tijm en peper heel fijn. Meng er de helft van de olie door.
-
Was de prei en snijd in dunne ringen.
- Leg de vis op een stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie.
-
Bestrijk de vis met de kruidenolie en verdeel de prei erover. Vouw het aluminiumfolie goed dicht.
-
Breng weinig water in een grote pan aan de kook. Leg de pakketjes in de pan en laat de vis met een deksel op de pan in 10-15 minuten gaar worden.
-
Was de tomaten en snijd in parten.
- Snijd de rest van de kruiden klein. Maak een dressing van azijn, kruiden, peper en de rest van de olie.
- Meng de dressing door de tomaten.
- Rooster het brood lichtbruin.
- Serveer de tomatensalade en het stokbrood bij de vis.
Ingrediënten over?
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.