Bereiding
- Pel de ui en snijd fijn.
-
Spoel de bruine bonen en mais af in een vergiet en laat uitlekken.
-
Verhit de olie in een pan en bak de ui glazig.
-
Voeg de tomatenblokjes en wat peper toe en laat
het geheel pruttelen.
-
Voeg de bruine bonen en mais toe en warm kort
mee.
-
Was de sla, komkommer en peterselie. Snijd alles
fijn.
-
Bereid ondertussen de volkoren wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Besmeer de wraps met hummus en vul ze met het
warme mengsel en de fijngesneden sla, komkommer en peterselie.
-
Rol de wraps op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Mais:
Doe de mais over in bewaarbakje als je het blik of de pot hebt geopend. Ze zijn nog 2 dagen goed in de koelkast of 3 maanden in de vriezer.
De overgebleven mais kun je gebruiken om Zwarte bonenburger met maïssalade te maken.
Tomatenblokjes:
Doe de tomaten over in een bewaarbakje als je het blik of de pot hebt geopend. Ze zijn nog 2 dagen goed in de koelkast of 3 maanden in de vriezer.
Maak met de rest van de tomatenblokjes deze heerlijke Bloemkoolroosjes in tomatensaus, hamlapje en aardappelen.