Bereiding
- Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
-
Was de taugé.
-
Was de selderij en knip de selderij klein.
-
Bak het vlees in de hete margarine met wat peper bruin.
-
Voeg de prei en de doperwten toe en roerbak het geheel in 5 minuten gaar.
-
Voeg de taugé toe en warm dit goed door.
-
Maak het geheel op smaak met peper en de selderij.
-
Warm de wraps op in een droge koekenpan en bestrijk ze dun met hummus.
-
Verdeel het mengsel erover en rol ze op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Wraps:
Een geopende verpakking met wraps is nog 2 dagen in de koelkast houdbaar. Leg tussen iedere wrap een stukje plasticfolie, verpak ze in een diepvrieszakje en vries ze in. Zo is 1 wrap makkelijk uit de vriezer te halen. Ze zijn nog 6 maanden te bewaren in de diepvries.
Maak ook eens deze heerlijke wrap met tonijn en groente.