Bereiding
- Maak de bleekselderij, de prei en de champignons schoon.
-
Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes, de prei in ringen en de champignons in plakken.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de bleekselderij en de prei zacht.
-
Voeg het water toe met wat tijm en de mosterd en kook dit 5 minuten.
-
Voeg de champignons toe en warm ze kort mee.
-
Rooster het mosterdzaad in een pan tot het gaat geuren.
- Breng de groentesaus op smaak met peper.
-
Spoel de witte bonen af. Verwarm de bonen in weinig water.
-
Giet ze af, strooi het mosterdzaad erover en serveer de groentesaus erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bleekselderij:
Bewaar de rest van een struik bleekselderij verpakt in plastic nog maximaal 7 dagen in de koelkast. Gebruik bleekselderij om te roerbakken of in deze lekkere linzensalade.