Bereiding
- Laat de rozijnen in water wellen.
-
Maak de kool schoon en schaaf fijn.
-
Maak een dressing van de slasaus, yoghurt, het karwijzaad en wat citroensap.
-
Meng de dressing door de witte kool.
- Haal de rozijnen uit het water en schep door de kool. Voeg eventueel nog wat citroensap toe.
-
Laat de koolsalade afgedekt een paar uur in de koelkast staan om zachter te worden.
-
Week het brood na het marineren van de salade in een beetje water.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Maak het gehakt aan met het brood, de helft van de ui en peper. Vorm er kleine balletjes van en was je handen.
-
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de tomaten en snijd in stukjes.
-
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine lichtbruin. Bak de rest van de ui en de stukjes tomaat mee.
-
Giet de macaroni af en meng het gehaktmengsel erdoor. Serveer de koolsalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.