Bereiding
- Pers de sinaasappel uit.
-
Maak een dressing van het sinaasappelsap, korianderzaad, de azijn en wat kaneel.
-
Maak de wortelen schoon, rasp grof en meng met de dressing.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Laat de tofu uitlekken, dep droog en snijd in blokjes. Bestrooi de tofu met peper en paprikapoeder.
- Bak de tofu in de hete margarine in een paar minuten lichtbruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de aardappelpuree en de tofu bij de wortelsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.