Bereiding
- Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Snijd de zalm in repen en was je handen.
- Leg de zalm in de bouillon en laat in 8 minuten gaar worden.
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de prei en de paprika schoon. Snijd de prei in ringen en de paprika in reepjes.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de prei kort. Voeg de paprika toe en bak de groente in 6 minuten verder gaar.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil.
-
Schil de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in blokjes en vang het sap op.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Meng de sinaasappel, het -sap, de -rasp, koriander en yoghurt door de couscous. Breng op smaak met peper.
- Serveer de zalm en groente bij de couscous.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.