Bereiding
- Boen de zoete aardappelen schoon en snijd ze in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de blokjes aardappel in ca. 10 minuten gaar. Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de steel en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in weinig water net gaar.
-
Snijd het stukje peper klein.
-
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Pers de sinaasappel uit.
-
Giet de broccoli af. Meng de broccoli met de reepjes peper, wat geraspte sinaasappelschil en het sinaasappelsap door de zoete aardappel. Warm het geheel goed door.
-
Geef de kiprepen erbij.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2–3 dagen. Lekker in een soep of door een rijstsalade.