Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil eventueel de aardappelen en snijd in stukken.
-
Pel de ui en knoflook. Snijd de ui in parten.
- Pers de knoflook uit boven de stukken zoete aardappel.
-
Schep dit met de parten ui en de helft van de olie op het bakblik van de oven.
-
Snijd het kippenvlees in repen en was je handen.
-
Meng de kaneel, koriander, de rest van de olie en wat peper door het vlees.
-
Schep dit naast de aardappelen op de bakplaat.
-
Laat alles in de hete oven in 20-25 minuten gaar worden en lichtbruin kleuren.
-
Maak de aubergines schoon en snijd in plakken.
- Grill de aubergines in een grillpan of oven in 10 minuten gaar. Serveer met de kip met aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.