Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in weinig water in 15-20 minuten gaar.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd klein.
- Bak 3 minuten in de margarine.
-
Voeg de roerbakstukjes en wat chilipoeder toe en bak nog 5-7 minuten.
-
Was de andijvie en snijd in smalle repen.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen en de hete melk een puree.
-
Meng de uien met de roerbakstukjes en de andijvie erdoor.
- Breng de stamppot op smaak met peper.
Extra informatie
Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria voor een goede vleesvervanger.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.