Bereiding
- Schil de zoete aardappel en snijd in stukken.
-
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- Was de wortelen en snijd in plakken.
-
Kook de aardappelen met de ui en wortelen in weinig water in 15-20 minuten gaar.
-
Snijd de tempé in smalle repen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de tempé lichtbruin.
-
Pers de knoflook boven de tempé uit en strooi er wat kaneel of piment over.
-
Bak de laatste minuut het sesamzaad mee.
-
Giet de aardappelen met de groente af en stamp grof.
- Verkruimel het stukje bouillonblokje over de stamppot.
- Voeg het water toe, roer doorelkaar en warm goed op.
-
Schep de tempé erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten
die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.