Bereiding
- Pel de ui en knoflook, snijd fijn en doe in een kom.
-
Spoel de zwarte bonen af.
-
Voeg de bonen, havermout, peper, het lijnzaad, komijnzaad en paprikapoeder toe.
-
Meng het bonenmengsel en prak met een vork fijn.
-
Vorm er per persoon een burger van en laat afgedekt even rusten in de koelkast.
-
Was de tomaat en snijd in blokjes.
-
Snijd de gegrilde paprika in stukjes.
-
Was de bosui en snijd in dunne ringen.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Meng de mais, tomaat, paprika, bosui en koriander in een kom.
-
Voeg als dressing het limoensap en de helft van de olie toe.
-
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten 3-4 minuten.
-
Snijd het bolletje open en beleg met de burger en de salade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Mais:
Giet de mais over in bewaarbakje. In de koelkast kun
je mais nog 2 dagen bewaren. Je kunt mais ook invriezen, het is dan nog 3
maanden houdbaar. Of gebruik je restje om gevulde tomaten te maken.