Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Was de tomaten. Pel de ui.
-
Snijd de ui en tomaten in parten.
-
Snijd van het bolletjes knoflook de bovenkant af.
- Maak de pompoen schoon en snijd in blokjes.
-
Schep de tomaten, ui, pompoenblokjes en de ongepelde knoflook in
een ovenschaal.
-
Meng de olie, peper en kruiden erdoor.
-
Rooster 25-30 minuten in het midden van de oven.
-
Pers de knoflookteentjes uit het velletje.
-
Doe de inhoud van de
ovenschaal in een grote soeppan.
-
Voeg het water met het bouillontablet toe en laat het geheel 5 minuten koken.
- Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine tot een glad geheel.
-
Was de basilicum. Schenk de soep in kommen en garneer met de basilicum.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.