Bereiding
- Boen de limoen schoon en snijd er 4 dunne plakken van. Houd ze achter voor garnering.
-
Schil het stukje gember en rasp het.
-
Verwijder van het stuk meloen de schil, de pitten en draden. Snijd het vruchtvlees in stukken.
-
Pureer met een staafmixer de meloen met de gember en 1 eetlepel limoensap.
-
Verdeel de meloenpuree over 4 glazen.
-
Sla de ijsklontjes in een schone doek tot gruis en verdeel dit over de glazen.
-
Schenk het bronwater erop.
-
Snijd de plakjes limoen in en zet ze op de rand van de glazen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Meloen:
Bewaar een aangesneden meloen afgedekt met plasticfolie maximaal 2 dagen in de koelkast.
Maak van de meloen deze spannende meloensoep.
Zin in nog meer mocktails? Probeer deze eens:
Peach and ginger
Cassiscooler
Frambozenmocktail
Mint cooler
Citroensquash