Bereiding
- Warm de oven voor op 220 °C.
-
Was de aardappelen en snijd ze over de breedte in dunne schijfjes maar snijd ze niet helemaal door.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier en besmeer ze met wat olie en verdeel de kruidenmix erover. Bak ze in 20 minuten gaar in het midden van de oven.
-
Maak ondertussen de remouladesaus.
-
Was de peterselie en hak de blaadjes fijn.
-
Doe de kwark in een schaaltje.
-
Snijd de augurk, het sjalotje en de kappertjes fijn en voeg toe aan de kwark.
-
Voeg de mosterd en de peper toe en roer goed.
-
Voeg een deel van de peterselie toe en roer door het sausje. Strooi de rest van de peterselie erover.
-
Serveer de aardappeltjes met de remouladesaus.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Ingrediënten over?
Kwark over? Maak er deze kwarktaart met mango mee.
Benieuwd naar het andere recept op de foto? Je vindt hem hier:
Krokante cups met prei en geitenkaas.