In de tabel hieronder zie je hoelang iets op de
barbecue moet om het goed gaar te maken. En bij welke producten het handig is om het van te voren alvast te garen.
Soort |
voorgaren
(minuten)
|
roostertijd
(minuten)
|
Vlees
|
|
|
Barbecueworstje |
- |
6-10 |
Entrecote |
- |
14-16 |
Gehaktspies |
- |
10-12 |
Hamburger |
- |
10-12 |
Lamskotelet |
- |
6-8 |
Satéstokje |
5 |
5 |
Saucijsje |
10 |
10 |
Spareribs |
30 |
10 |
Spies met vlees |
- |
10 |
Kip |
|
|
Drumsticks |
20 |
10 |
Kipkarbonade |
20 |
10 |
Kippenpoot |
30 |
15 |
Kipsaté |
5 |
5 |
Vis |
|
|
Vismoten |
- |
10 |
Vis, heel |
- |
12-16 |
Garnalen |
- |
6-8 |
Mosselen |
- |
6-8 |
Vleesvervangers |
|
|
Vegetarische spies |
- |
6-8 |
Vegetarische burger |
- |
8-10 |
Groente |
|
|
Groente in parten |
- |
4-6 |
Halve aubergine |
10 |
10 |
Gevulde courgette |
10 |
10 |
Maiskolf |
12-14 |
6-8 |
Aardappel |
15 |
10 |
Fruit |
|
|
Appel, heel |
- |
20 |
Ananasschijf |
- |
4-6 |
Banaan |
- |
10 |
sluiten