Goede combinatie met gegrilde kip, gehaktballetjes of gegrilde courgette.
Dit heb je nodig voor pindasaus:
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 rode peper
- 2 eetlepels nasikruiden zonder zout
- 2 eetlepels olie
- 200 gram 100% pindakaas
- 600 ml halfvolle melk
Bereiding:
- Pel de ui, de knoflook en rode peper. Snijd ze vervolgens heel fijn.
- Verwarm de olie in een pan en fruit de ui en knoflook zacht in 10 minuten.
- Voeg de rode peper en kruiden toe. Bak nog 1 minuut mee.
- Zet de warmtebron laag. Voeg de melk toe en los de pindakaas er al roerend in op.
Bewaaradvies:
Bewaar maximaal 2 dagen in de koelkast of maximaal 3 maanden in de vriezer.
Tip:
Gebruik de pindasaus in deze heerlijke gado gado.
sluiten